${imgTitle}

"Steel Magnolias" Comes to the Vol State Stage

Submitted on September 29, 2010 at 3:33 PM

A Louisiana beauty salon and an impending wedding set the stage for "Steel Magnolias" a play by Robert Harling, presented by the Volunteer State Community College Theatre Department. The action is set in Truvy's beauty salon in Chinquapin, Louisiana, where all the ladies who are "anybody" come to have their hair done. Filled with hilarious and humorously revealing verbal collisions the play moves towards tragedy. The sudden realization of mortality affects the women, but also draws on the underlying strength-and love- which give the play, and its characters, the special quality to make them truly touching, funny and marvelously amiable company in good times and bad.

"Steel Magnolias" will be performed in the Wemyss Auditorium in Caudill Hall on October 7, 8 and 9 at 7:30 p.m. and October 10 at 2:30 p.m. Admission is a suggested donation of $5. Students can attend for free with identification. The play is produced by special arrangement with Dramatists Play Service. Vol State is located at 1480 Nashville Pike in Gallatin. For more information call 615-230-3201.

Pictured: In a rehearsal for the play, Annelle, played by Elizabeth Booker (left), has a job interview with Truvy, played by Angela Norris (right).

A service provided by the Office of Public Relations.